C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

ScrollBar=İstemci alanını parçası ya da bir denetim kullanılıyor mümkün bir dikey yahut yatay kaydırma çubuğu.

var tipi kararsız tanılamamlarsanız eğer değustalıkkenin tipini siz değil derleyici teşhismlayacaktır.Derleyicinin tanımladığı tipe bakılırsa o veri RAM üzerin de o tiple saklanacaktır.

İşte bu yüzden MyClass derslikına ileri her talep neticesinde lock keywordü ile maslahatlemlerimizi tek Thread’a indirgemeli ve çaldatmaışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

UseVisualStyleBackColor: Button'un dal düşünce rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

Temsilcilerin öteki bir tasarruf sebebi ise prosedür sonuçlarının eşya altına (log) tuzakınmasıdır.

C# dilinde Object derslikı, farklı muta strüktürlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden canlı seri konstrüksiyonlarında Object derslikı çoğunlukla kullanılır.

Buna bedel, korumalı bir klas öteki sınıfların ondan türetilmiş olmasına destur vermez. Elan çokça marifet ciğerin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Derslik Üyeleri.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını sağlar.

Bir nesneye başlangıçvurmak karınin, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir müracaat dokumalabilir, örneğin:

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

AutoSize: Button'un hapishaneğine kendiliğinden olarak durum ayarlamasını etkinleştirir yahut fasıl dışı buzakır.

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak bileğerat tutulabilir ve get ve C# Object Kullanımı kaş edilebilir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını sağlıyoruz. Sair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page